VRF1 past naam aan.

VRF1 past naam aan naar VRX1® Racing

(Verder verandert er niets.)

Toen we vorig jaar nietsvermoedend begonnen met VRF1 hadden we nooit gerealiseerd dat we voor het gebruik van de naam F1 een smak geld moesten betalen… Stom natuurlijk.

Helaas heb ik niet de financiële middelen voor een rechtszaak en ook het afnemen van een dure naamlicentie kan ik middenin deze coronacrisis niet betalen.

Ik kon dan ook niet anders dan na het dwingende verzoek van The Official Formule 1 besluiten om snel mijn naam aan te passen.

Daarom heet VRF1 vanaf nu VRX1® Racing.

(En zoals je ziet is dat nu mijn eigen geregistreerde merk 😊).

Racen als een échte F1 coureur

Gelukkig verandert alleen onze naam. De unieke beleving op ’s werelds beste Virtual Reality Race Simulators blijft. Even voel je hoe het is om een echte F1 coureur te zijn.

De wind in je gezicht als je gas geeft. De trillingen op je stuur. Onderlinge communicatie. Je maten dichterbij zien komen in je spiegels. Een intense en levensechte ervaring.

Ook als je niet van Formule 1 houdt, is dit een absolute aanrader. Je moet dit zeker minimaal één keer gedaan hebben! Maar de kans is groot dat je het daarna vaker gaat doen 🙂

100% coronaproof – Je eigen VRX1® Racing Room

Onze VRX1® Racing Room boek je exclusief met je eigen vrienden, familie of collega’s. Je hebt dus geen last van anderen op de baan.

In verband met de nieuwe corona-maatregelen kan je nu met maximaal 4 personen komen racen. Geheel coronaproof. en versla je vrienden, familie of collega’s…

Zie ik je binnenkort?

Met vriendelijke groet,

Mike Lamboo

Founder VRX1® Racing

Meer weten

Altijd bereikbaar voor de ultieme F1 Racing experience.

Stel hier je vraag