De 7 vragen over VR F1 racen die je moet weten

Wat is verschil tussen f1 racen met of zonder virtual reality?

Racen met een VR bril geeft de meeste realistische ervaring. Door het opzetten van de bril lijkt het net of je echt in de Formule 1 auto zit.

Dit is ook gelijk het grote verschil met racen op een scherm. De VR bril verandert het spelen van een spelletje in een levensechte Formule 1 race ervaring.

Race je tegen elkaar?

Uiteraard! Er is niks zo leuk als je vrienden verslaan op het circuit dat jullie hebben uitgekozen.

Bij alle arrangementen beginnen we met een vrije training. Hier leer je de auto kennen en helpen onze VR race experts je naar de snelste tijd.

Na de training doen we eerst een kwalificatie of beginnen we gelijk met racen. Vaak doen we een aantal korte races om te zien wie de beste coureur van jullie groep is.

Waarom moeten we kiezen voor jullie simulatoren?

Wij gebruiken alleen de beste sim race producten op de markt. Deze producten stellen we in met hulp van sim racers en coureurs die echt op het circuit hebben gereden. Elke trilling en windvlaag is over nagedacht.

Ook optimaliseren we constant onze software. Elke laatste millimeter verbetering passen we toe.

Kan je ook zonder VR bril racen?

Ja! Onze simulatoren hebben elk een groot tv scherm en een goede koptelefoon. Je kan dus ook zonder VR mee doen aan het racen. We raden iedereen aan de VR bril op zijn minst een paar minuten te proberen. Het is zo dat een klein percentage mensen er niet goed tegen kan. Die kunnen dan wisselen naar racen op het scherm.

Hoe lang moet ik komen racen?

Of je nou kiest voor 30/60 of 90 minuten en leuke tijd ga je zeker weten hebben.

Kom je voor de eerste keer raden we aan om minimaal 60 minuten te komen. Het is best een uitdaging en de meeste mensen hebben wel 20/25 minuten nodig om het onder de knie te krijgen. Daarna wil je natuurlijk nog wel even lekker kunnen racen.

Wat is de minimum leeftijd?

VRX1® Racing is intens, heftig en pompt de adrenaline door je lijf. Door de intensiteit is het daarom geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar.

Niet goed = geld terug?

Zeker weten! Heb je het om wat voor reden dan ook niet naar je zin gehad dan krijg je het geld terug zonder vragen. Dit is gelukkig in de 2 jaar dat we bestaan nog niet voorgekomen 😉

Meer weten

Altijd bereikbaar voor de ultieme F1 Racing experience.

Stel hier je vraag