FAQ
Bij VRX1® Racing heb je altijd de beschikking over je eigen exclusieve VR Racing Room. Je bent alleen op onze locatie met de mensen met wie je hebt geboekt (geen andere mensen dus).

De instructeurs houden gepaste afstand en na elke race wordt elke VRX1® Racing Simulator volledig ontsmet.

Dat geldt ook voor de rest van de locatie waarin we ons volledig houden aan de gestelde RIVM-richtlijnen. Nu is het alleen nog zaak dat je jouw VRX1® auto op de baan weet te houden 🙂

Je kan via deze link meteen je arrangement samenstellen.

Door de toevoeging van Virtual Reality op een officiële Racing simulator verandert het spelen van een spelletje in een levensechte Formule 1 ervaring.

VRX1 ® Racing is een unieke beleving op ’s werelds beste Virtual Reality Racing Simulator. Klamme handjes aan het stuur, voeten op de pedalen en zodra je gas geeft schiet de auto onder je vandaan. Je kan via deze link meteen je arrangement samenstellen.
Technisch is deze vraag niet moeilijk te beantwoorden. Virtual reality is een driedimensionale omgeving die door een computer wordt gegenereerd. Een persoon kan deze wereld betreden en er objecten pakken, acties uitvoeren en er vrij in bewegen.

Bij VRX1® Racing kruip je in de huid van een écht F1 coureur. En zo ervaar je het ook. Vanaf het moment dat je jouw VR-bril opzet zit je in een Formule 1 auto.
Of je nou kiest voor 30/60 of 90 minuten en leuke tijd ga je zeker weten hebben. Kom je voor de eerste keer raden we aan om minimaal 60 minuten te komen. Racen bij VRX1 is best een uitdaging en de meeste mensen hebben wel 20/25 of 30 minuten nodig om het onder de knie te krijgen. Daarna wil je natuurlijk nog wel even lekker kunnen racen.
VRX1® Racing is intens, heftig en pompt de adrenaline door je lijf. Door de intensiteit is het daarom geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar.
Bij Virtual Reality geloven je ogen geloven wat ze zien. Die denken écht dat je 300 km per uur over het circuit racet. Je hersenen verwachten daarom G-krachten bij wat ze zien. Dus je gaat 300km per uur, maar zit in werkelijkheid stil.

Het kan daardoor voorkomen dat je wat duizelig/draaierig wordt als je de VR-bril afzet. Mocht je dit gevoel onprettig vinden, dan kan je altijd verder racen zonder VR-bril op het grote tv-scherm!

Gelukkig treedt dit verschijnsel slechts bij een zeer kleine groep mensen op.
Dat ligt er helemaal aan wat je in Virtual Reality gaat doen. Als je voor de eerste keer in de VRX1® Race Simulator zit is dit best spannend. Je krijgt van tevoren een goede uitleg maar de eerste paar rondjes zit je vol adrenaline. Je voelt de trilling van motor, de kracht van het stuur en de spanning in elke bocht.

Precies wat je wilt natuurlijk!

Je kan via deze link meteen je arrangement samenstellen.
Ja dat kan. De meeste monturen passen onder de VR-bril.
Reserveren is verplicht. Het is niet mogelijk om zonder reservering langs te komen om te racen.
Mocht je niet meer kunnen racen op het tijdstip dat je gereserveerd hebt dan kan je dit tot 48 uur van te voren kosteloos wijzigen.

Neem hiervoor contact op met 070-2089088. Wil je de datum of het tijdstip wijzigen binnen 48 uur van de je reservering neem dan ook contact op met ons telefoonnummer.

Er kunnen kosten in rekening worden gebracht.

Annuleren kan kosteloos tot 48 uur van tevoren. We bieden de keuze tussen een voucher of je geld terug.

Zeker weten! Heb je het om wat voor reden dan ook niet naar je zin gehad dan krijg je het geld terug zonder extra voorwaarden. Dit is gelukkig in de 2 jaar dat we bestaan nog niet voorgekomen 😉
    Zoek eerst een datum.

    Klik op de datum en klik op ‘Promotie of voucher gebruiken’

    Vul de code in en klik op Toepassen

    Je ziet de melding ‘Toegepast op eindsaldo’

    De voucher is nu toegepast op de reservering. Je ziet de aangepaste prijs op het volgende scherm.
Om te betalen met een cadeaubon maak je een reservering op de normale manier tot je aankomt bij het betaalscherm.

Klik linksboven op betalen met cadeaubon, Vul de GCN code(staat op je cadeaubon) in & Klik op toepassen.

Het saldo van je cadeaubon is toegepast op het openstaande bedrag van jouw reservering.
Dat is zeker mogelijk. Onze simulators zijn op aanvraag te huur voor o.a. evenementen, demo-dagen, bedrijfsfeesten en beurzen. Als je een leuk idee hebt, laat het ons dan vooral weten. Wij maken er graag een unieke beleving van voor jou en je gasten.

Meer weten

Altijd bereikbaar voor de ultieme F1 Racing experience.

Stel hier je vraag