’s werelds beste VR Race simulators

VRX1® Racing biedt de beste Virtual Reality Formule 1 race simulatoren ter wereld. Met trillingen in je stoel, wind in je gezicht en force feedback op je stuur giert de adrenaline door je lichaam.

Werkelijk overal is aan gedacht om jou te laten ervaren hoe het is om een Formule 1 coureur te zijn. Door de toevoeging van VR in een officiële race simulator geloven je hersenen echt dat je met 300 km/h over het circuit scheurt.

The best or nothing. 

Virtual Reality

Virtual Reality verandert het spelen van een spelletje in een unieke formule 1 race ervaring. Je ervaart het alsof je echt in de auto zit. We gebruiken de HTC Vive Pro 2 – De beste VR headset op de markt.

Force Feedback

Een echte race simulator heeft een direct drive wheelbase. Dat wil zeggen dat de het stuur direct op de wheelbase is aangesloten voor het meeste realistische gevoel. Elk detail van het circuit voel je. Onze Simucube Pro is verkozen tot de beste wheelbase op de markt.

De F1 Racehouding

Onze race seats zijn ontworpen door FSR in samenwerking met echte race experts. De slogan is ‘True immersion starts with your physical position’ en dat maken ze meer dan waar. Precies de zithouding zoals die ook in een echte F1 auto is.

Pedalen

De juiste pedalen maken je secondes sneller en wij hebben de beste. Super krachtige loadcell pedalen met een zeer realistisch gevoel. Let op! Door onze Loadcell remmen is het hard werken in de simulator.

Custom onderdelen

Als je gaat voor het beste kom je er niet met standaard onderdelen. Daarom hebben wij onze eigen 3D printer die custom onderdelen maakt. Alleen het beste bij VRX1® Racing!

Windsimulatie

Met special software kunnen wij de wind op het circuit simuleren. Dit zorgt voor een gevoel van snelheid tijdens het racen en stiekem ook voor de nodige verkoeling. Bij VRX1® Racing speel je geen spelletje maar race je in een echte F1 simulator. Daar krijg je het warm van.

Trillingen

Voor die echte toptijden heb je de juiste feedback van de simulator nodig. Onze zelfontworpen vibratie systemen geven je dit gevoel. Elke Curbstone of hobbel in het circuit voel je in de simulator.

Triple monitor set-up

Wil je zonder VR Racen dan kan dat uiteraard. Onze Triple Monitors geven je toch het gevoel echt in de F1 auto te zitten.