Tickets

VR Racen in Den Haag  

‘s werelds beste Formule 1 race simulatoren.

Stap met een VR-bril in een echte F1 simulator en ervaar hoe het is om met 300km/u te racen over het circuit. Bij VRX1® Racing stap je in ’s werelds beste VR Racing simulatoren

Overal is aan gedacht. Nauwkeurige vibratiemotoren in de stoelen. Snelheidsafhankelijke rijwind. De beste sturen en pedalen van Fanatec.En uiteraard: keuze uit alle officiële F1 circuits (ook de nieuwe circuits van 2020).

Kies jouw VRX1® Racing arrangement

Levensechte ervaring: Heftig en intens

Met een VR-bril in een race simulator verandert het spelen van een spelletje in een levensechte ervaring. Wind in je gezicht. De trillingen in je stoel. Een F1 stuur met Force feedback in je handen. De adrenaline giert door je lijf vanaf het moment dat je gas geeft.

VRX1® Racing is in geen geval te vergelijken met een VR-spelletje in een VR Room of op de Playstation.VRX1® Racing biedt als enige een super realistische ervaring. Uniek in Nederland!

Goed om te weten: Je hoeft geen ervaring te hebben of een F1 fan te zijn. Iedereen moet dit een keer ervaren hebben. En de kans is groot dat je het daarna vaker gaat doen. Wie ga jij verslaan?

Dit zeggen anderen over VRX1® Racing

Eliana Gil
Eliana Gil
00:32 04 Mar 21
¡Recomiendo mucho este plan! El simulador es impresionante y está totalmente equipado. Es una experiencia divertida y sorprendente que estoy dispuesta a repetir. Además, el lugar cuenta con una ambientación única, precios muy competitivos y la hospitalidad de Mike es simplemente excepcional.
Marc du Chatinier
Marc du Chatinier
16:19 23 Dec 20
Het is zo leuk om te doen! Echt adrenaline !De setup is top en met de vr bril niet te vergelijken met racen op een monitor. Met tot vier personen racen op het zelfde circuit of een goede tijd zetten. ik ben fan!Nu drie keer geweest .Het blijft super om te doen. Ze blijven op detail verbeteren om de beleving nog beter te krijgen.Ook met de Corona maatregelen blijft het mogelijk om hier te racen.Een echte aanrader voor de game en race fan!
Huib Oudemast
Huib Oudemast
20:06 04 Sep 20
Super avond gehad met ons bedrijf. De spanning en compatatief gedrag was hoog onder medewerkers. Een lekker Indonesische buffet laten komen. Wat wil je nog meer eten en spelen.👍 Mike de eigenaar was een perfecte gastheer en wedstrijdleider. We komen zeker nog een keer terug.

Je eigen VRX1® Racing Room

Je boekt onze VRX1® Racing Room exclusief voor jullie groepje. Er zijn dus geen andere mensen en op 150m2 is er alle ruimte om 1,5 meter afstand te houden en je veilig te kunnen focussen op een race naar het podium.

Iedereen moet dit een keer gedaan hebben. En de kans is groot dat je het daarna vaker gaat doen 😊. Op welk circuit ga jij je vrienden verslaan?

VRX1

Arrangement op maat?

We maken graag een arrangement op maat voor bedrijfsuitjes, vriendenuitjes of vrijgezellenfeestjes. Vertel ons jouw wensen en wij maken er een uitje van om nooit meer te vergeten.

Neem contact met ons op.

Adrenaline kick

Werkelijk overal is aan gedacht. VRX1® Racing maakt van een spelletje een levensechte ervaring.

Leukste uitje van 2021

Met zo veel 5-sterren reviews op Google niet voor niets het leukste uitje voor groepen van 4 - 16 personen.

Iedereen kan dit doen

Super gaaf om samen met je vrienden, familie of collega's op hetzelfde circuit tegen elkaar te racen. Je hoeft geen F1-fan te zijn.

Meer weten

Altijd bereikbaar voor de ultieme F1 Racing experience.

Stel hier je vraag